جذب ایده های خلاق با اکران و تحلیل فیلم استیوجابز

شنبه 11 اسفند 1397 پژوهش و فناوری

اکران و تحلیل فیلم استیوجابز با هدف جذب ایده های خلاق و کارآفرینی  به همت مرکزنوآوری و شکوفایی مؤسسه آموزش عالی فردوس مشهد و با همکاری مرکز نوآوری پارک علم و فناوری خراسان و مرکز نوآوری و شکوفایی علمی ـ کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد در سینما هویزه مشهد برگزارشد.
دکترایمان شریعتی مدیر مراکز رشد فناوری پارک علم وفناوری خراسان در نشست نقد و بررسی این فیلم با بیان اینکه "استیو جابز " بدون شک معتبرترین و مشهورترین نام در دنیای تکنولوژی است که راه و رسم زندگی میلیاردها انسان در سراسر جهان را برای همیشه تغییر داد، افزود: نکات قابل توجهی را از زندگی استیوجابز می توان آموخت یکی از آنها توجه ویژه به طرز ارائه محصول و پرزنت کردن آن برای جذب سرمایه و بستن قرارداد با شرکت ها ست.
وی ادامه داد: تفکر طراحی داشتن خیلی مهم است که متاسفانه به این موضوع در دانشگاه ها پرداخته نمی شود، ترکیب هنر و مهندسی بسیار لازم و ضروری است که باید بدان توجه کرد
و برای تحقق یک رویا همه باید در یک مجموعه کمک کنند.
در ادامه دکتر نرجس علم الهدایی، مدیر مرکز نوآوری و شکوفایی خلاقیت پارک علم و فناوری خراسان نیز با اشاره به اینکه این نشست با هدف جذب ایده های خلاق و کارآفرینی برگزار شد؛ گفت:  فلسفه وجود مراکز نوآوری و شکوفایی در دانشگاه ها حمایت از ایده های دانشجویانی است که بدنبال راه اندازی استارتاپ یا تجاری سازی ایده هایشان هستند.
وی افزود: ما در تلاشیم دانشجویان را به سمت کارآفرینی و اشتغال سوق دهیم تا در زمان فارغ التحصیلی بتوانند کسب و کار خود را راه اندازی کند.
گفتنی است در ادامه امیر اقبال حیدر پور، مدیر مرکز نوآوری و شکوفایی مؤسسه آموزش عالی فردوس، مهندس شهریاری مسئول مرکز نوآوری و شکوفایی علمی ـ کاربردی جهاد دانشگاهی و دکتر مروارید (روانشناس و روان تحلیل گر) نیز به بیان دیدگاه ها و نظرات خود در خصوص فیلم پرداختند و در پایان دانشجویان حاضر نیز سوالات خود درزمینه ارائه ایده و کارآفرینی  بیان کردند.