معرفی رشته های مؤسسه آموزش عالی فردوس - رشته هنرهای چندرسانه ای

شنبه 19 مرداد 1398 آموزش و تحصیلات تکمیلی

موسسه آموزش عالی فردوس برای سال تحصیلی جدید، دو رشته در مقطع کارشناسی و یک در مقطع کارشناسی ارشد به لیست رشته‌های خود اضافه نمود که یکی از این رشته ها کارشناسی هنرهای چندرسانه ای است که در ذیل به معرفی این رشته می پردازیم:

• معرفی

چندرسانه ای به معنای استفاده از رسانه‌های مختلف، مانند صدا، عکس، ویدئو، انیمیشن، متن و... در کنار یکدیگر جهت انتقال بهتر پیام است که در مقابل برنامه‌های صرفاً متنی به کار می‌رود. طراحي هر يك از اجزاي متن، گرافيك ، صدا، پويانمايي و ويديو در چندرسانه‌اي نيازمند قابليت ويژه‌اي است كه فقط هنرمند چند‌رسانه‌اي مي‌تواند آن را ايجاد نمايد.

بنا به تعریفی ساده، رشته ی چندرسانه ای، رشته ای میان رشته ای (هنری+کامپیوتری) است که ترکیب چند رشته از جمله گرافیک، گرافیک رایانه ای، مهندسی کامپیوتر، انیمیشن، واقعیت مجازی و… می باشد. از جمله توانایی های کسب شده توسط دانش آموختگان این رشته می توان به طراحی چندرسانه ای، طراحی و تولید بازیهای رایانه ای، طراحی فضاها و اشیاء دوبعدی و سه بعدی، طراحی گرافیک کامپیوتری و .. اشاره نمود.

• این رشته برای چه کسانی مناسب است؟

به بیانی بسیار ساده، می توان گفت که این رشته برای افرادی مناسب است که علاقمند و مشتاق به خلق آثار هنری با بکارگیری فناوری های رایانه ای هستند. برای تعیین بهتر اینکه این رشته مناسب شماست یا خیر، سوالات زیر بسیار مفید هستند.

• آیا کار با کامپیوتر را دوست دارید؟
  • آیا به برنامه نویسی علاقمندید؟
  • آیا به ساخت بازیهای کامپیوتری و ایجاد وب سایت علاقمند هستید؟
  • آیا تمایل به فراگیری چگونگی ایجاد گرافیک متحرک و انیمیشن دارید؟

اگر پاسخ شما به سوالات فوق مثبت است، رشته هنرهای چندرسانه ای، مناسب شماست.

• چه پیش نیازهایی برای دانشجویان این رشته وجود دارد؟

علیرغم اینکه آشنایی اولیه برای کار کردن با کامپیوتر و برنامه نویسی و همچنین آشنایی با نرم افزارهای طراحی همچون Photoshop، 3DMax و ... بسیار مفید هستند با اینحال در صورتی که با آنها آشنایی ندارید هم به هیچ عنوان جای نگرانی نیست، در طی گذراندن این دوره، با تمامی آنها آشنا خواهید شد. تنها لازمه برای موفقیت در این رشته (و البته تمامی رشته ها)، علاقه می باشد، علاقمندی به کار کردن با کامپیوتر و داشتن ذوق و قریحه هنری برای خلق آثار هنری بدیع، داشتن ذهن خلاق و منطق گرا برای فراگیری برنامه نویسی، ملزومات دانشجویان این رشته را شکل می دهد.

• فرصت های شغلی

دانش آموختگان این دوره در زمینه ی طراحی چندرسانه ای، تالیفات چندرسانه ای، هنر دو و سه بعدی، طراحی گرافیک رایانه ای، طراحی پویانمایی، کارشناسی تبلیغات، دستیاری تولید، مهندسی صدا و تصویر، مدیریت سیستم های اطلاع رسانی و طراحی سیستم های عملکردی رایانه ای، توانمندی های کافی را به دست می آورند و می توانند در سازمان های دولتی مانند صدا و سیما، و یا شرکت های خصوصی در حوزه های ساخت بازی های کامپیوتری، ایجاد وب سایت ها، تبلیغات (دیجیتال) مشغول به فعالیت شوند.

• فرصت های ادامه تحصیل در ایران

اگر قصد ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی در این رشته را در ایران داشته باشید، سه انتخاب در دوره ارشد برای شما وجود دارد. در حال حاضر، سه گرایش تولید بازی های رایانه ای، طراحی شبیه ساز هوشمند و هنرهای چند رسانه ای که جزء گرایش های رشته هنرهای رایانه ای و در گروه هنر میباشد، از جمله انتخاب های دانشجویان رشته هنرهای چندرسانه ای در مقطع ارشد می باشد.

ردیف نام فایل تاریخ ثبت دانلود
1 پوستر_معرفی_رشته_هنرهای_چند_رسانه.jpg 20 یکشنبه مرداد 1398 دانلود