پنجمين جلسه كارگروه كارآفريني شبكه جامع دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی خراسان رضوی

سه شنبه 10 دی 1398 پژوهش و فناوری

جلسه تکریم مدیر سابق کارگروه کارآفرینی و مدیر پلی کلینیک کارآفرینی دانشگاه ها و  موسسات آموزش عالی استان خراسان رضوی و معارفه مدیر جدید کارگروه کارآفرینی و این پلی کلینیک با حضور مدیر عامل شبکه جامع  آقای دکتر عباس شیخ الاسلامی و آقای دکتر نوعی  و با حضور ریاست محترم موسسه آقای دکتر جلیلی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، آقای دکتر مجتبوی و  با مشارکت نمایندگان کارآفرینی دانشگاه ها موسسات آموزش عالی و سایر دستگاهها و نهادها در محل موسسه آموزش عالی فردوس برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی فردوس؛ در این مراسم ابتدا دکتر جلیلی ضمن خیر مقدم به نقش موثر شبکه جامع به ایجاد فضای همدلی و هم افزایی در بین دانشگاهها و موسسات آموزش عالی استان پرداخت و از عملکرد کلینیک کار آفرینی و زحمات مدیر کارگروه خانم دکتر فریبرزی و از تلاش ها  و مدیریت رابط و مدیر پلی کلنیک کار آفرینی مستقر در موسسه آموزش عالی فردوس خانم مهندس مجتبوی تقدیر نمود.

در ادامه آقای دکتر شیخ الاسلامی ضمن خیر مقدم به مدعوین از همراهی موسسه آموزش عالی فردوس بویژه مساعدت های ریاست موسسه عوامل دست اندر کار کلنیک کار آفرینی و زحمات خانم دکتر فریبرزی تشکر نموده و سپس خانم دکتر فریبرزی به ارائه گزارش مختصری از  فعالیت‌های این کارگروه از  سال ۱۳۹۵ تاکنون پرداخت و  دیدگاه ها و برنامه های انجام شده را تبیین نمود و  برای مدیر جدید کارگروه آرزوی توفیق و موفقیت نمود.

در ادامه مدیر جدید کارگروه کارآفرینی  دکتر سبحان صفریان به تبیین دیدگاه ها برنامه‌های آینده این کارگروه پرداخت.  سپس رابطین کارگروه کارآفرینی دستگاه‌ها و نهادهای ذیربط به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند. مقرر شد از این پس کلینیک کارآفرینی در موسسه فردوس  همچون گذشته با مدیریت سرکار خانم مهندس مجتبوی  به کار خود ادامه دهد و پس از نیازسنجی و بررسی مطالبات دانشجویان در زمینه کارآفرینی کارگاهها و برنامه های دیگری پیش بینی و اجرایی گردد .در پایان لوح تقدیری به خانم دکتر فریبرزی اهداء گردید.