مراسم اختتامیه دوره توانمندسازی تولید محتوا موسسات قران و عترت خراسان رضوی

یکشنبه 10 اسفند 1399 صفحه اصلی
نجفی

این مراسم در محل خواجه اباصلت و با مشرکت اداره کل تبلیغات اسلامی،اداره کل ارشاد اسلامی ،موسسه آموزش عالی فردوس، اتحادیه موسسات قرآن و عترت خراسان رضوی،اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه ۳ مشهد مرکز افق آستان مبارک خواجه اباصلت با حضور جمعی از فعالین قرآنی، مدیران و مسئولان قرآنی برگزار شد.                                                      دکتر جلیلی رییس مؤسسه آموزش عالی فردوس در سخنان کوتاهی به اهمیت عمل به قران اشاره کردند و افزودند:در حال حاضر جوانان و آحاد  جامعه مورد هجوم تبلیغات منفی در فضاهای  مجازی هستند،در همین راستا، باید تمهیداتی اندیشید و برای ایجاد فضای مناسب برای جوانان  برنامه‌هایی برپایه محوریت قرآن و آموزه های دینی تدوین و آماده شوند. این موارد باید از مدارس و دانشگاه‌ها پیگیری و انجام شود تا آموزش در کنار پروش به خوبی رشد کند. در انتها از مجریان رویداد حجت الاسلام دکتر مجیدی،دکتر سرگلزهی و سرکارخانم مهندس قاسمی مدرس دوره تشکر می‌کنیم.