حضور اساتید و معاون دانشجویی و فرهنگی مؤسسه در ششمین کنگره بین‌المللی «لقاءالحسین(ع)» در نجف

یکشنبه 28 مهر 1398 دانشجویی و فرهنگی

ششمین کنگره بین المللی «عهد مع الحسین (ع) و لقاء الحسین (ع)» در کوفه و مسیر کربلای معلی در قالب ۶ نشست اندیشه ورزی، ۸ کمیسیون علمی، دو کمیسیون هنری رسانه ای، حلقه شعر و ادب اربعینی، و برگزاری دو دوره ورکشاپ های هنری توسط موسسه مطالعات راهبردی و فرهنگی اصحاب الحسین (ع) با همکاری دانشگاه نجف اشرف، استانداری نجف، جمعیت عطاء، بنیاد مطالعات تخصصی وارث الانبیاء عتبه مقدسه حسینیه، کنسولگری های ایران در نجف و کربلا، و با مشارکت دانشگاه امام صادق ع، دانشگاه تهران، پژوهشگاه فرهنگ و علوم اسلامی قم برگزار شد.

این کنگره در تلاش است تا ظرفیت های نخبگانی را درباره این پدیده فرامذهبی و فرامرزی و به واقع جهانی فعال و در پرتوی آن آثار فاخر و اثرگذار تولید کند.

معاون دانشجویی و فرهنگی و جمعی از اساتید مؤسسه آموزش عالی فردوس نیز در این نشست حضور داشتند.