کانون فیلم و انجمن علمی چند رسانه‌ای مؤسسه آموزش عالی فردوس با همکاری پردیس سینمایی هویزه، نشست نقد، بررسی و اکران فیلم «تل ماسه» را در روز جمعه ۲۲ دی ماه ۱۴۰۲ برگزار کرد. این نشست با حضور پرشور دانشجویان و علاقه‌مندان به سینما در سالن شماره یک پردیس سینمایی هویزه برگزار شد.

در این نشست، فیلم «تل ماسه» به کارگردانی «دنیس ویلنوو» به‌صورت کامل اکران شد و پس از آن، آقایان «علی خراشادی» عضو هیئت علمی گروه ادبیات نمایشی و «محمد صحت»، مدیر گروه رشته آهنگسازی و عضو هیئت علمی مؤسسه آموزش عالی فردوس به نقد و بررسی فیلم پرداختند.

این نشست با استقبال پرشور دانشجویان و علاقه‌مندان به سینما همراه بود و به‌عنوان یکی از موفق‌ترین نشست‌های فرهنگی مؤسسه آموزش عالی فردوس در سال جاری شناخته شد.
مدیر علمی و اجرایی این نشست و عضو هیئت علمی مؤسسه آموزش عالی فردوس، «امیراقبال حیدرپور» بود که در سخنان خود، از همکاری پردیس سینمایی هویزه و همچنین حضور پرشور دانشجویان و علاقه‌مندان به سینما قدردانی کرد.

او همچنین اعلام کرد که نشست‌های نقد، بررسی و اکران فیلم‌های سینمایی به دلیل وقفه‌ای که در دوران کرونا و پس از آن داشت از این پس همچون گذشته به‌صورت منظم در پردیس سینمایی هویزه ادامه خواهد داشت.