«نشریه علمی تخصصی فردوس هنر»

سه شنبه 10 تیر 1399 صفحه اصلی
نجفی

نشریه «فردوس هنر» به‌عنوان نشریه‌ای علمی و تخصصی در زمینه هنر از سوی مؤسسه آموزش عالی فردوس منتشر می‌شود.

این نشریه علمی که با صاحب‌امتیازی مؤسسه آموزش عالی فردوس از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز گرفته است، رویکردی پژوهشی دارد و حوزه‌های متنوع هنرهای تجسمی (گرافیک، نقاشی، عکاسی، مجسمه‌سازی و..) و هنرهای کاربردی (صنایع‌دستی، هنرهای سنتی، فرش، طراحی صنعتی و...) را پوشش می‌دهد.

هدف از انتشار «فردوس هنر» که به‌صورت فصلنامه منتشر خواهد شد، آگاهی‌رسانی درباره تازه‌ترین دستاوردهای علمی و پژوهشی در زمینه هنر به‌منظور ارتقای سطح کیفی پژوهش‌های هنری و کوشش برای رفع نیازهای علمی و پژوهشی کشور اعلام شده است.

این نشریه که مراحل اخذ امتیاز علمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را نیز طی می‌کند، پذیرای مقالات علمی و تخصصی پژوهشگران و دانشگاهیان کشور خواهد بود.

شایان‌ذکر است دکتر حمید کارگر به‌عنوان مدیرمسئول و دکتر داود شادلو به‌عنوان سردبیر نشریه «فردوس هنر» فعالیت می‌کنند و شماری از صاحب‌نامان دانشگاهی نیز به‌عنوان گروه دبیران با این نشریه همکاری دارند.

وبگاه این نشریه نیز در نشانی www.fhja.ir در دسترس مخاطبان و علاقه‌مندان است.

کانال تلگرام نشریه:

@FerdowsHonar