به اطلاع اساتید، کارکنان و دانشجویان محترم می‌رساند؛
پیرو بخشنامه سازمان اداری و استخدامی کشور و در راستای اجرای «طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت‌ها متناسب با وضعیت و روند بیماری کووید 19 در شهرهای کشور» و با توجه به وضعیت قرمز شهر مشهد، از تاریخ 1400/01/21 تمامی بخش‌های اداری و آموزش‌های حضوری و کارگاه‌های عملی مؤسسه آموزش عالی فردوس تا اطلاع ثانوی تعطیل می‌باشد.
💢لازم به ذکر است که تمامی فعالیت‌های آموزش مجازی مؤسسه کما فی السابق با جدیت در جریان خواهد بود.
🔸همچنین به اطلاع می‌رساند هرگونه تغییر در خصوص نحوه حضور کارکنان و شیوه آموزش با توجه به بخشنامه‌های بعدی از طریق وب سایت و کانال‌های ارتباطی مؤسسه اطلاع رسانی خواهد شد.
📞همچنین به منظور درخواست‌های مورد نیاز می‌توانید با شماره‌های زیر در ساعات اداری از 8 صبح لغایت 14 تماس حاصل فرمایید.
1.  امور آموزشی دانشجویان: جناب آقای مهندس قاسم‌زاده 09362492986
2.  امور آموزش مجازی: سرکار خانم مهندس قاسمی 09156211824
3. مدیر کتابخانه: سرکار خانم معظمی 09155118246
4.  مسئول امور دانشجویی و وام و کمیسیون موارد خاص: سرکار خانم طیرانی                                                    ۰۹۱۵۴۳۵۶۲۵۵