سومین همایش ملی مدیریت دانش و کسب وکارهای الکترونیکی با رویکرد اقتصاد مقاومتی در تاریخ 30  اردیبهشت 1400 به صورت مجازی توسط موسسه آموزش عالی فردوس و با همکاری و مشاکرت استانداری خراسان رضوی و انجمن علمی مدیریت دانش ایران در شهر مشهد برگزار گردید. در این همایش سرکار خانم دکتر باباجانی دبیر کمیته علمی و جناب آقای دکتر جلیلی رییس مؤسسه آموزش عالی فردوس و دبیر کل همایش سخنرانی کردند. این همایش با حضور گسترده اساتید، دانشجویان و پژوهشگران علاقمند به حوزه مدیریت، مدیریت دانش و کسب وکارهای الکترونیکی برگزار گردید. همچنین به منظور حمایت و آشنایی هنرمندان، بخش ویژه هنر و معماری در این همایش به صورت خاص با دبیری جناب آقای حیدرپور فعال گردید و جناب آقای دکتر کارگر مشاور آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و رییس انجمن علمی فرش ایران به عنوان سخنران ویژه این بخش حضور داشتند. همایش در روزهای 30 و 31 اردیبهشت برگزار گردید که مقالات برتر به صورت سخنرانی در پنل‌های تعریف شده ارائه گردید.