فراخوان دریافت مقاله در نشریه علمی فردوس هنر

🔴پس از انتشار موفق نخستین شماره از نشریه علمی «فردوس هنر»، این نشریه از پژوهشگران، دانشگاهیان و نویسندگان محترم دعوت می‌کند مقالات علمی خود را در زمینه هنرهای تجسمی (گرافیک، نقاشی، عکاسی، مجسمه‌سازی) و هنرهای کاربردی (صنایع‌دستی، هنرهای سنتی، فرش، طراحی صنعتی) برای انتشار به این نشریه ارسال کنند.
🔸خط‌مشی «فردوس هنر» در فراخوان و ارزیابی مقالات، تأکید بر وجه خلاقانه و نوآور بودن اثر، استناد به منابع جدید علمی، رفع کاستی‌های موجود در مطالعات هنری کشور، توسعه دانش و بهبود نگرش نسبت به هنر و ملزومات آن باتکیه‌بر منابع معتبر است و بر این پایه از نویسندگان و پژوهشگران درخواست می‌شود این رویکرد را در مقالات خود لحاظ کنند.
🔸نشریه علمی «فردوس هنر» به‌صورت فصلنامه منتشر می‌شود و نویسندگان محترم می‌توانند برای آگاهی از ضوابط و شیوۀ نگارش، آماده‌سازی و ارائۀ مقالات به «راهنمای نویسندگان» در وبگاه نشریه به نشانی زیر مراجعه کنند.
🌐www.fhja.ir

@FerdowsHonar