❇️مراسم اختتامیه بیست و چهارمین هم آفرینی با موضوع  "نوآوری در بازبرنامه ریزی و طراحی الگوی بهینه مسکن در محلات هدف بازآفرینی مشهد" در تاریخ ۸ تیرماه ۱۴۰۰ در محل کارخانه نوآوری با حضوری مسئولین شهری از جمله اعضای شورای شهر برگزار گردید.
پیش از این جهت دانش افزایی شرکت کنندگان ۱۹ کارگاه آنلاین توسط اساتید و متخصصین در حوزه مسکن برگزار شد. ۲۰۰ نفر از سراسر کشور در این رویداد شرکت نمودند و در نهایت ۹ تیم برتر ایده‌های خود را در سه پنل تخصصی طراحی الگوی مسکن کوچک، برنامه ریزی مسکن در واحد همسایگی و محله و اقتصاد مسکن در تاریخ ۱۶ خرداد ماه ارائه نموده و ۷ داور به بررسی طرح‌ها پرداختند و تیم نوآوری موسسه فردوس موفق به کسب رتبه اول شد.
اعضای تیم: دکتر مجتبوی، حسین آبیلی نژاد، علیرضا مینا، فریبا موسوی، فاطمه رضوی سطوتی، خسروشاهی، براتی و مهندس ولیداد