سامانه پیکره‌های ایرانداک (ساپا) در پاسخ به نیاز پژوهشگران کشور در آسان‌سازیِ فرایند پژوهش، در نشانی SAPA.IRANDOC.AC.IR راه‌اندازی شده و در دسترس پژوهشگران کشور قرار گرفت.
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل ازپژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران،سامانه پیکره‌های ایرانداک (ساپا) که می‌تواند از چندین پیکره پشتیبانی کند،اکنون دارای یک پیکره با نام «پیکره پژوهش‌نامه»با نزدیک به چهار میلیون و ۷۸۰ هزار واژه تخصصی و میان‌رشته در زمینه‌هایی مانند علم اطلاعات و دانش‌َشناسی،فناوری اطلاعات، مدیریت دانش، زبان‌شناسی رایانشی، اصطلاح‌شناسی، و مانند انها است.این پیکره از مقاله‌های «پژوهش‌نامه پردازش و مدیریت اطلاعات» ساخته شده است و برای پژوهش‌هایی که نیازمند بهره‌گیری از پیکره‌های تخصصی هستند، ارزش و کاربرد بسیاری دارد.هنگام بازیابی اطلاعات در پیکره پژوهش‌نامه، افزون بر نمایش واژه یا عبارتِ جست‌وجو در بافت زبان، نام مقاله‌ای که آن واژه یا عبارت در آن به کار رفته است،موضوع مقاله، پدیدآور (ان) مقاله، و فراوانی واژه یا عبارتِ جست‌وجو نیز نمایش داده می‌شوند.این پیکره دارای برچسب اجزای واژگانی کلام (POS tag) هستند.