💠دانشجوی عزیز
 پذیرش شما را در دوره کارشناسی پیوسته  مؤسسه آموزش عالی فردوس تبریک عرض نموده  افتخار داریم میزبان شما در دوران تحصیل باشیم و از اینکه این موسسه را به عنوان محل تحصیل خود انتخاب کرده اید متشکریم. مجموعه عوامل آموزشی، فرهنگی، پژوهشی ودانشجویی تمام سعی وتلاش خود را جهت ارتقای کیفیت آموزشی و رضایت مندی و رشد وتعالی شما مبذول خواهند داشت.دانشجویانی ‌ که‌ اسامی‌ آنها به‌ عنوان‌ پذیرفته‌‌شدگان‌ نهایی‌ این آزمون اعلام‌ شده‌ است‌، مدارک لازم برای ثبت‌نام را آماده و از روز دو‌شنبه مورخ  17 بهمن تا 18 بهمن با  اسکن مدارک ذیل درحجم تعیین شده ، فرم‌های ثبت نام را طریق لینک به صورت مجازی تکمیل نمایید و از تاریخ 18 بهمن لغایت 20 بهمن در اوقات اداری با در دست ‌‌داشتن ‌‌مدارک‌‌ بند "ب "و پرینت فرم‌های ثبت نام به آموزش موسسه مراجعه‌ فرمایید.

الف) شرایط متقاضیان:
متقاضیانی که‌ در ردیف پذیرفته شدگان رشته‌های تحصیلی پذیرش برای نیمسال اول سال تحصیلی جاری (سال تحصیلی 1402- 1401) قرار گرفته‌اند، به‌ شرطی‌ مجاز به ‌ثبت‌نام‌ خواهند بود که‌ دارای گواهینامه دیپلم نظام آموزشی جدید ( نظام  3-3-6) و یا نظام ترمی واحدی و یا سالی واحدی بوده و یا دوره مربوط را حداکثر تا پایان شهریور ماه سال‌ 1401 با موفقیت‌ به پایان رسانده و یا دارای دیپلم نظام قدیم (دوره چهارساله) باشند.

تبصره: پذیرفته‌شدگان دارای دیپلم نظام ترمی واحدی و یا سالی واحدی در زمان ثبت‌نام علاوه بر مدرک دیپلم، می‌بایست گواهی مدرک پیش‌دانشگاهی یا گواهینامه کاردانی  با تاریخ فارغ‌التحصیلی حداکثر تا 31/6/1401 را نیز ارائه نمایند.
ب - مدارک‌ لازم‌ برای‌ ثبت‌ نام‌ از پذیرفته‌شدگان:
1️⃣ اصل مدرک دیپلم نظام آموزش جدید (نظام 3-3-6) یا نظام سالی واحدی ویا ترمی واحدی و ‌ اصل مدرک دیپلم‌ متوسطه‌ ویا گواهی‌ موقت‌ پایان‌ تحصیلات‌ متوسطه‌ نظام‌ قدیم‌ آموزش‌ متوسطه‌ (متقاضیان دیپلم نظام سالی واحدی ویا ترمی واحدی می‌بایست درزمان ثبت نام علاوه بر مدرک دیپلم، مدرک پیش دانشگاهی یا کاردانی را نیز ارائه نمایند.)
2️⃣ ارائه رسید درخواست تاییدیه تحصیلی دیپلم که از دفاتر پیشخوان دولت الکترونیک (در موسسه اقدام می‌شود)
3️⃣اصل شناسنامه و دو برگ تصویر از تمام صفحات آن به همراه کپی از کارت ملی

4️⃣شش قطعه عکس تمام رخ 4×3 تهیه شده درسال جاری
5️⃣اصل وکپی دفترچه بیمه(درصورت دارا بودن) اعم از خدمات درمانی، تامین اجتماعی و...