🔸 دانشجوی عزیز:
پذیرش شما را در دوره کاردانی  مؤسسه آموزش عالی فردوس تبریک عرض نموده  افتخار داریم میزبان شما در دوران تحصیل باشیم و از اینکه این موسسه را به عنوان محل تحصیل خود انتخاب کرده اید متشکریم. مجموعه عوامل آموزشی، فرهنگی، پژوهشی ودانشجویی تمام سعی وتلاش خود را جهت ارتقای کیفیت آموزشی و رضایت مندی و رشد وتعالی شما مبذول خواهند داشت.

🔸 دانشجویانی ‌ که‌ اسامی‌ آنها به‌ عنوان‌ پذیرفته‌‌شدگان‌ نهایی‌ این آزمون اعلام‌ شده‌ است‌، مدارک لازم برای ثبت‌نام را آماده و در روز دو‌شنبه مورخ 17 بهمن تا 18بهمن با  اسکن مدارک ذیل درحجم تعیین شده ، فرم‌های ثبت نام را طریق لینک به صورت مجازی تکمیل نمایید و در تاریخ 18تا 20 بهمن در اوقات اداری با در دست ‌‌داشتن ‌‌مدارک‌‌ بند «ب» و پرینت فرم‌های ثبت نام به آموزش موسسه مراجعه‌ فرمایید. (ثبت نام الکترونیکی در موسسه نیز اقدام می‌شود)

🔰شرایط متقاضیان:
 الف ) متقاضیانی که‌ در ردیف پذیرفته شدگان رشته‌های تحصیلی پذیرش برای نیمسال اول سال تحصیلی جاری (سال تحصیلی1402- 1401) قرار گرفته‌اند، به‌ شرطی‌ مجاز به ‌ثبت‌نام‌ خواهند بود که‌ دارای گواهینامه دوره متوسطه نظام جدید در یکی از رشته‌های تحصیلی شاخه فنی و حرفه‌ای و کارودانش و یا دیپلم فنی و حرفه‌ای و کارودانش نظام ترمی و یا سالی واحدی و یا دیپلم شاخه نظری نظام آموزشی جدید ( نظام  3-3-6) و یا نظام ترمی واحدی و یا سالی واحدی بوده و یا دوره مربوط را حداکثر تا پایان شهریور ماه سال‌ 1401 با موفقیت‌ به پایان رسانده و یا دارای دیپلم نظام قدیم (دوره چهارساله) بوده باشند.( پذیرفته‌شدگان دارای دیپلم شاخه نظری نظام ترمی واحدی و یا سالی واحدی در زمان ثبت‌نام علاوه بر مدرک دیپلم، می‌بایست گواهی مدرک پیش‌دانشگاهی با تاریخ فارغ‌التحصیلی حداکثر تا 31/6/1401 را نیز ارائه نمایند.)

ب - مدارک‌ لازم‌ برای‌ ثبت‌ نام‌ از پذیرفته‌شدگان:
1️⃣ اصل‌ مدرک‌ دیپلم‌ یا گواهی موقت پایان تحصیلات دوره دوم متوسطه نظام جدید در یکی‌ از شاخه‌های‌ کار و دانش‌ و یا فنی‌ و حرفه‌ای‌ از محل‌ تحصیل‌ مبنی‌ بر گذراندن‌ کلیه‌ واحدهای ‌درسی، کارورزی‌ و کارآموزی‌ در دوره‌ سه‌ ساله‌ تا پایان‌ شهریورماه 1401 که‌ به‌ تایید رئیس‌ آموزشگاه محل ‌تحصیل‌ رسیده‌ باشد.
2️⃣ اصل مدرک دیپلم‌ متوسطه‌ و یا گواهی‌ موقت‌ پایان‌ تحصیلات‌ متوسطه‌ نظام‌ قدیم‌ آموزش‌ متوسطه‌ متناسب‌ با نوع‌ رشته‌ قبولی.
3️⃣ اصل مدرک دیپلم شاخه نظری نظام آموزش جدید (نظام 3-3-6) یا نظام سالی واحدی و یا ترمی واحدی و یا گواهی موقت پایان تحصیلات متناسب با نوع رشته قبولی (متقاضیان دیپلم شاخه نظری نظام سالی واحدی و یا ترمی واحدی می‌بایست در زمان ثبت نام علاوه بر مدرک دیپلم، مدرک پیش دانشگاهی نیز ارائه نمایند.)
4️⃣  ارائه رسید درخواست تاییدیه تحصیلی دیپلم که ازدفاترپیشخوان دولت الکترونیک (در موسسه اقدام می‌شود)
5️⃣  اصل‌ شناسنامه‌ و کارت ملی فتوکپی‌ از تمام صفحات و کارت ملی
7️⃣شش قطعه‌ عکس‌ 4×3 تمام‌ رخ‌ تهیه‌ شده‌ در سال‌ جاری‌.
8️⃣ مدرکی‌ که‌ وضعیت‌ نظام‌ وظیفه‌ برادران را با توجه‌ به‌ بند مقرارت وظیفه عمومی مندرج‌ در دفترچه‌ راهنمای‌ ثبت‌نام و انتخاب رشته‌های تحصیلی دوره‌های‌ کاردانی‌ ‌نظام‌جدید سال 1401 مشخص ‌کند.