💠 دانشجویان گروه معماری مؤسسه آموزش عالی فردوس خانم‌ها عارفه عبدی، حورا ایزدپناه و آیناز قریب تحت راهنمایی خانم دکتر مجتبوی مدیر محترم گروه معماری مؤسسه، به‌ موفق به کسب گواهی ویژه (Special Mention) «بهترین طراحی فضای عمومی بخش دانشجویی» و «بهترین پروژه ساختمانی یا تأسیساتی بخش دانشجویی» از جایزه بین‌المللی گلدن ترزینی ۲۰۲۳ شدند.

✅ این رقابت به صورت سالانه در کشور روسیه برگزار می‌شود. هیئت داوران از معماران و طراحان مشهور بین‌المللی نورمن فاستر، سانتیاگو کالاتراوا، دنیل لیبسکیند، ماریو بوتا، توو ایتو، ریکاردو بوفیل، ماسیمیلیانو فوکساس، ادواردو سومو دو مورا، مدیر ارشد طراحی فراری فلاویو مانزونی و کارشناسانی از ۳۲ کشور جهان تشکیل شده است.

❇️طبق آمار اعلام شده از طرف برگزارکننده در این دوره از رقابت ۱۲۲۹ ارسال اثر از ۷۲ کشور حضور داشتند.
 اثر برگزیده در بخش فضای عمومی، پروژه با عنوان: «طراحی فضای کار اشتراکی با رویکرد رضایتمندی کاربران»
اعضای تیم طراحی و استاد راهنما: سیده مریم مجتبوی، حورا ایزدپناه، آیناز قریب
اثر برگزیده در بخش پروژه ساختمانی یا تاسیساتی، پروژه با عنوان: «طراحی مدرسه ابتدایی با هدف افزایش خلاقیت کودکان»
اعضای تیم طراحی و استاد راهنما: سیده مریم مجتبوی، عارفه عبدی